OOTD - Cardigan Sweater




Astazi va prezint cardiganul pulover de la Dresslink care m-a cucerit de la prima vedere. Vremea nu a tinut cu mine pentru ca a fost innorat toata ziua, dar bine macar ca nu a mai batut vantul. 
Pentru un pret atat de mic (numai 4,01$ ) acest cardigan m-a uimit din toate punctele de vedere: material de buna calitate, lucrat foarte fin, moale si placut la atingere, aspect modern si culoare deosebita. Este prevazut si cu buzunare care sunt potrivite, nu foarte mari sau foarte mici. Dupa cum bine se vede, la baza gatului, incheieturi si la buzunare cardiganul are un model de culoare neagra, acesta facand ca, cardiganul sa arate mai frumos. Se aseaza foarte frumos pentru ca este putin elastic intinzandu-se si pe butica mea, dar cu siguranta va veni frumos si dupa ce burtica nu va mai fi. Vi-l recomand cu tot dragul, chiar merita. 


Cardigan
Bluza
Pantaloni No name
Sneakers Standard Shoes












Cum vi se pare cardiganul? Ati cumparat pana acum ceva de la Dresslink? Sa stiti ca au produse bune, frumoase si foarte ieftine fata de alte magazine online straine. 

P.S Poate pana data viitoare imi aduc aminte sa tund trandafirul, ca saracul apare in toate pozele :))))