Lotiune calmanta Pell Amar - Review


Cred ca multe dintre noi, desi nu mai suntem adolescente, ne confruntam cu acneea. Cel putin, speram, ca pana la 25 de ani sa scap de aceasta problema, dar nu a fost asa. Nici la 30 de ani, nu am scapat de acnee, desi am folosit o gramada de produse speciale. Nu credeam sa mai gasesc solutia pentru aceasta problema, dar minunea s-a produs de curand. 

In urma cu doua saptamani, am primit, spre testare, doua produse minunate de la Pell Amar : Lotiune calmanta si Crema pentru acnee.  Imediat, am inceput sa folosesc aceste produse, desi nu mai sunt adolescenta, acneea nu se lasa dusa. Rezultatele au inceput sa se vada si m-am hotarat sa va povestec si voua, dar le voi lua pe fiecare separat.
Astazi, o sa va vorbesc despre lotiunea calmanta Pell Amar BioActive  .

Ce spun ei :
Lotiunea calmanta este o solutie cheratolitica cu efecte de normalizare a secretiei de sebum, de curatare a excesului de sebum, antiinflamator si de reducere a fenomenului de proliferare microbiana.

Beneficii: 
- purifica excelent tenul, reimprospateaza si tonifica pielea, redandu-i ph-ul potrivit,
- reduce excesul de grasime de la suprafata pielii si regularizeaza actiunile glandelor sebacee,
- are un puternic efect antibacterian si antiinflamator cu efect in combaterea si prevenirea acneei. 

Utilizare: aplicati lotiunea pe o discheta si curatati tenul, gatul si pielea afectata cu miscari blande. Utilizati dimineata si seara, dupa demachiere, inainte de aplicarea cosmeticelor, pentru indepartarea mastilor de pe fata sau de cate ori se simte nevoia pentru curatarea si racorirea tenului.


In primul rand, m-a cucerit sticluta eleganta ( la prima vedere, ai impresia ca este un parfum scump)  dotata cu pompita ( nu irosim lotiunea) . Dupa cateva zile de folosire, atat, dimineata cat si seara, rezultatele au inceput sa se vada: 
- semnele lasate de acnee au inceput sa se estompeze,
- tenul nu se mai ingrasa atat de tare ca inainte, excesul de sebum a fost redus
- deocamdata, nici o aparitie a unei noi acnee,
- porii s-au micsorat, nu mai sunt atat de evidenti.
Este foarte usor de aplicat: multumita pompitei, lotiunea se aplica foarte usor si rapid pe o discheta, apoi curatam fata si gatul cu miscari blande. Tenul este curatat in profunzime, tonifiat si reimprospatat. 

Singurul minus al lotiunii ( cel putin, in cazul meu) este ca dupa aplicare simt ca pielea ma strange. Insa, dupa aplicarea cremei pentru acnee Pell Amar aceasta senzatie dispare si totul este perfect normal.

Desi, aveam emotii, la inceput, tenul meu ( sensibil) se bucura, in fiecare zi, de un adevarat rasfat: prin aplicarea lotiunii calmante si a cremei pentru acnee. 

Sper, sa va fie de folos review-ul meu si ca o sa incercati lotiunea calmanta pell Amar cat mai repede. 

Voi ati folosit produse Pell Amar? Ce parere aveti despre ele?