Review: Fluid Protectie Solara SPF 20 Gerovital H3 Derma+Sun


In trecut, nu dadeam prea multa atentie produselor pentru protectia solara. Tindeam, sa cred, ca Soarele este prietenul meu si nu ma va rani niciodata, ci imi va oferi numai Lumina si Caldura. Gresit. Dupa o zi la plaja, bineinteles, fara protectie solara, am revenit acasa cu pielea arsa si usturimi ingrozitoare. De atunci si pana acum, niciodata, nu am mai iesit afara fara sa-mi protejez pielea. Chiar, daca stau prin curte sau ies la plimbare, de fiecare data folosesc produse pentru protectia solara. 

In urma cu o luna, am primit de la +FarmecRomania  spre testare, cateva produse din noua gama de protectie solara Gerovital H3 Derma + Sun. 
In fiecare zi am folosit Fluidul Protectie Solara SPF 20 inainte de a iesi din casa cu 20 minute. Imi place foarte mult ambalajul produsului, acesta este foarte usor de utilizat avand  un sistem cu pompita, care pulverizeaza produsul, direct pe piele. Intra rapid in piele, nu este lipicios, nu este rezistent la apa si are un parfum discret, dar placut.
Lotiunea asigura protectie medie impotriva efectelor nocive ale radiatiilor ultraviolete: arsuri, pete pigmentare, deshidratare avansata si imbatranirea prematura a pielii.


Gerovital H3 Derma+ Sun este prima linie de dermatocosmetice creata in colaborare cu specialisti din domeniul sanatatii, pentru a raspunde nevoii de protejare a pielii impotriva agresiunii radiatiilor solare.
Gerovital H3 Derma+ SUN este o linie solara cu formule inovatoare pe baza de Ulei natural ecocertificat Inca Omega, bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9 care refac integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizeaza procesul de cheratinizare, imbunatateste gradul de hidratare.



Nu uitati: Soarele este prietenul nostru, dar trebuie sa fim atenti, protejandu-ne cu produsele adecvate pielii noastre.