Cum sa castigam bani cu programul Sheinside Publish


Cu programul Sheinside Publish orice blogger poate castiga bani foarte usor din fata calculatorului, cu un minim de efort puteti sa aveti numai de castigat, bani in cont, plus, ca va puteti bucura de reduceri foarte mari pe site-ul Sheinside la haine si accesorii.
Trebuie sa scrieti articole pentru diferite campanii iar cand acestea sunt aprobate pe site vi se vor aloca cate 15 $ in contul vostru, simplu si rapid.
Dar sa o luam cu inceputul, trebuie mai inati sa va faceti cont AICI  , apoi asteptati sa vina pe email confirmarea inscrierii dvs pe site ( asta poate dura pana la 24 h) , cand ati primit confirmarea va logati pe site si o sa va apara ca in imaginea de mai jos:
Mergeti si dati clik pe Promotions, aici sub imagine dati Share Now ,vi se va deschide o fereastra care are si un cod, acest cod trebuie sa-l puneti in articolul de pe blog ( dar nu trebuie sa puneti numai acest cod, trebuie sa scrieti si un articol cu si despre ce  produse va plac voua pe site,) ceva in genul cum il am eu AICI .
Dupa ce ati terminat articolul si l-ati publicat pe blog, reveniti pe Sheinside la contul vostru la Promotions si dati click pe SUBMIT , adaugati linkul catre articolul scris pe blogul vostru.
Ultimul lucru este sa dati share articolului vostru pentru a obtine vizite catre Sheinside , iar in curand va fi aprobat si articolul si veti primi bani in cont.
Ce spuneti? Nu v-ar interesa?
Sheinside
Sheinside