Inelul meu de logodna de la Royal Diamante





Doua imagini foarte reprezentative, as zice eu, pe mine m-a fermecat acest filmulet, nu ma mai satur sa-l tot privesc iar si iar, acesti oameni chiar au niste maini de aur cu care lucreaza, o asemenea experienta si dexteritate de a lucra fin si frumos, de aceea bijuteriile sunt atat de frumoase. Urmariti filmuletul si cu siguranta o sa fiti la fel de incantati ca si mine.
ROYAL DIAMANTE este o firma din Anglia prezenta in industria diamantelor de peste 35 ani , specialişti în proiectarea şi fabricarea bijuteriilor cu diamante – de la inele şi cercei la brățări și pandantive, care impreuna cu fabrica sunt  de asemenea, experţi în fabricarea pieselor din platină, precum şi din aur galben şi alb de 18 carate.
Ca sa fiti siguri de corectitudinea firmei, aceasta ofera la fiecare articol cu un diamant de peste 0.25ct are un certificat de diamant independent. Toate articolele sunt însoţite de un document de evaluare care poate fi utilizat în scopuri de asigurare. Acest document confrmă, de asemenea şi calitatea diamantului/ diamantelor cumpărate, astfel puteţi fi siguri că culoarea/ claritatea/ greutatea în carate a fost confirmată de către un gemologist calificat.

O firma serioasa care se respecta si care isi respecta clientii: 
1. Ofera garantie ,,banii inapoi,, de 30 zile pentru toate produsele, se poate returna produsul in termen de 30 zile de la data primirii pentru o rambursare completa sau pentru un schimb cu un alt produs.
2. Toate bijuteriile au o garanţie de 5 ani pentru defecte de fabricaţie.
3. Servicii gratuite de curăţare şi lustruire a bijuteriilor, o dată, în primul an de achiziţie.
4. Dacă aveţi nevoie de modificarea mărimii unui inel firma va sta la dispozitie cu ajutorul cuvenit.
5. Bijuteria cumparata este insoţită de un certificat de diamant, aceasta vă garantează caratul/ culoarea/ claritatea/ tăietura diamantului/diamantelor achiziţionate de la compania noastră.
6. Produse de calitate superioră, fără preţuri ridicate.
 
Unul dintre cele mai frumoase momente din viata unei femei este acela cand barbatul iubit isi face curaj sa o ceara de sotie, sa-i fie alaturi pentru viata toata, iar daca cererea este insotita si de un INEL CU DIAMANT atunci clar este CEL MAI FRUMOS MOMENT DIN VIATA.
Dupa o relatie de 7 ani cu iubitul meu, pe langa faptul ca suntem parinti unui baietel de 2 anisori, anul viitor ne-am hotarat sa facem si nunta. Bineinteles, iubitul meu mi-a daruit un inel de logodna la vremea respectiva, dar ....mai mult ceva simbolic :) ,  pentru ziua nuntii as vrea sa-mi daruiasca de data aceasta un inel din gama INELE CU DIAMANT SOLITAIRE care pe mine pur si simplu m-au fermecat :) . Sunt doua modele care ma incanta si sincer nu stiu pe care as putea sa-l aleg, unul este simplu si discret dar in acelasi timp de efect, iar celalalt face parte din categoria https://www.royaldiamante.ro/inele-de-logodna este mai ,,pompos,, ca sa zic asa , adica,  foarte elegant,deosebit si foarte luxos :) dar ce ma nelinisteste este ca are si pietricele  pe lateral, si cum se zice prin popor ,,Inelul de logodna trebuie sa aiba o singura piatra ca sa-ti aduca fericirea,, hmmmmm treaba asta m-a pus in incurcatura.
Dar oricum 2 imi sunt la fel de dragi, mai ramane sa ma hotarasc care va ramane :) , o sa vi le prezint pe amandoua poate ma ajutati si voi cu un sfat, o parere ;) .
Primul are urmatoarele caracteristici:
Metal:
18kt Aur Alb

Setare: Gheare
Formă: Rotund Brilliant
Tăietură: Foarte Bine
Plus ca beneficiez de livrare gratuita, in numai 10 zile lucratoare.









Cel de-al doilea are urmatoarele caracteristici:
Metal:
18kt Aur Alb

Setare: Gheare
Formă: Rotund Brilliant
Tăietură: Foarte Bine
Plus ca beneficiez de livrare gratuita, in numai 10 zile lucratoare.





Ehhhhhh...grea alegerea nu-i asa? Dar pentru ca dragostea noastra va fi eterna , merit sa port toata viata pe deget un asemenea inel de logodna , desigur alaturi de o verigheta la fel de frumoasa :) deja am pus ochii pe un model foarte frumos si elegant ;) dar asta intr-un articol viitor.
,,Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei,,.